Gillis Edman söker familjejurist - Gillis Edman Begravningsbyrå

Gillis Edman söker familjejurist

Bli vår nästa juristkollega

Vi söker dig som har en svensk juristexamen. Du har minst ett par års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete. Det är meriterande om du har arbetet inom det familjerättsliga området eller annat angränsande rättsområde. Du har lätt för att lära, kan ha flera parallella arbetsströmmar i gång samtidigt och är beredd att lägga ner tid och energi på att sätta dig in i ditt arbete.

Som jurist är du trygg och säker i din yrkesroll och som person är du ödmjuk och har lätt för att möta människor, speciellt i svåra situationer. Du bör ha en fallenhet för att skapa, bibehålla och utveckla goda klientrelationer. Vi ser vidare att du är en lagspelare med god förmåga att förmedla juridiska problem på ett lättförståeligt sätt och som bidrar med god stämning på arbetsplatsen.

Det är viktigt att du är kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska. Behärskar du dessutom något ytterligare språk så är det en fördel. Du känner dig självklart bekväm i att arbeta i vanliga datasystem samt i Officepaketet. God kunskap inom ekonomi är också en fördel. Vi vill även att du har körkort.

Du erbjuds

Hos Gillis Edman kommer du vara en del av ett företag med modern kultur och värderingar i framkant inom ekonomisk familjerätt. I vår HBTQI-certifierade verksamhet råder en familjär och positiv kultur, det är högt i tak och alla hjälps åt. Du blir du en del av ett gäng präglat av kompetens och positiv anda. Här får du chans att vara med att påverka bolaget framåt.

Som arbetsgivare är det viktigt för oss att erbjuda en bra balans mellan jobb och fritid. Här erbjuds du en utvecklande och stimulerande tjänst med en fast lön och bra anställningsvillkor. Förutom bra villkor, friskvårdsbidrag och utvecklande arbetsuppgifter så utlovas prestigelösa kollegor som du kommer trivas med.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Gillis Edman med Jurek Rekrytering och Bemanning. Med anledning av semesterperioden börjar vi gå igenom ansökningarna under v 32. Urvalsprocessen och intervjuer sker därefter löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt för att inte missa din chans. Till din ansökan önskar vi att du bifogar CV och personligt brev.Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på telefonnummer 076-002 69 22 alternativt maria.bouvin@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se