Transportmedarbetare - Gillis Edman Begravningsbyrå

Vi söker en medarbetare till vår omsorgs-/transportavdelning

Vem är du?

Vi söker dig som har några års arbets- och livserfarenhet och du trivs bland oss som älskar att jobba med människor. Du är förtroendeingivande och duktig på att skapa och bevara långvariga kontakter och får på så sätt goda relationer till uppdragsgivare och samarbetspartner. Därför krävs att du har mycket goda kunskaper i svenska språket.

Du kanske jobbar inom ambulanssjukvård eller annat omsorgsarbete och du har ett gott öga för detaljer och är bra på att skapa det där lilla extra.

Du kan hantera stressiga situationer och har en stor initiativförmåga för att snabbt hitta lösningar när det behövs. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta i ett dynamiskt arbetslag och du är lika bekväm med att genomföra ditt arbete på egen hand.

Du arbetar enkelt i de vanliga dataprogrammen och har lätt att ta till dig nya. Då jobbet innebär tunga lyft behöver du vara i god fysisk form och du har lägst B-körkort och truckkort A.

God lokalkännedom och erfarenhet av begravningsbranschen är meriterande liksom erfarenhet av omhändertagande av avlidna.

Vad innebär jobbet?

Du omhändertar och transporterar avlidna, ofta hämtar du i deras hemmiljö. Då är du de närståendes första möte med oss. I jobbet ingår också bland annat övrig transport inom företaget, skötsel av företagets bilar och representation på begravningar.

Du erbjuds

Ett stimulerande och utåtriktat jobb, med möten med människor i speciella livssituationer.

Du blir en del av ett företag med modern kultur och värderingar i framkant inom de arbetsfält vi jobbar i. Vi grundar våra värderingar på allas lika värde, och är HBTQI-certifierade sedan 2017. Vi har en familjär och prestigelös organisation, det är högt i tak och alla hjälps åt. Här blir du en del av ett positivt gäng med gott rykte i vår bransch.

För oss är det viktigt att vara en modern arbetsgivare och vi ser det som en självklarhet med en bra balans mellan jobb och fritid. Du får ta del av våra förmåner såsom friskvårdsbidrag och förtroendearbetstid och du får många trevliga arbetskamrater.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan och ditt CV till rekryterande chef Håkan Friberg hakan.friberg@gillisedman.se, som också besvarar eventuella frågor på telefon 031-355 40 68.

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se