Minnessidor - Gäst – Gillis Edman Begravningsbyrå

Minnessidor

Tänd ett ljus · Lämna minnesord
Se information om begravningen

Skriv namnet på den avlidne

Den här sidan kan liknas vid en minnesbok av den avlidne, där du kan berätta om ett speciellt minne ni delar. Du kan också lägga in en bild eller tända ett digitalt ljus. Tänk på att många kan ta del av det du skriver, och att det kan bli till tröst för andra som sörjer.

Vanliga frågor

Vanliga frågor om våra minnessidor

Hur hanterar ni personuppgifter?

Vi följer Dataskyddsförordningen, GDPR, som skyddar personuppgifter från att komma i orätta händer. Det innebär bland annat att vi aldrig lämnar ur kontaktuppgifter till anhöriga utan deras medgivande. Alla medarbetare har också skrivit på ett sekretessavtal, så du kan alltid känna dig trygg när du anlitar oss. Vi kan dock lämna ut uppgifter om en […]

Läs mer

Varför hittar jag inte minnessidan jag söker?

Oftast beror det på att namnet är felstavat. Kontrollera stavningen och försök igen! Det kan underlätta att söka med enbart förnamnet eller efternamnet, om du är osäker på stavningen. I vissa fall kan det bero på att anhöriga valt att inte lämna ut uppgifter digitalt. I så fall är minnessidan inte öppen.

Läs mer

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se