Ska du gå på begravning?

Inför begravningen - Gäst – Gillis Edman Begravningsbyrå

Inför begravningen

Förbered dig genom att i god tid söka information om var och när begravningen äger rum. Du hittar oftast svaret i någon form av annons. Om du inte kan hitta svaret, kan du alltid fråga någon anhörig. Många upplever det lite känsligt att höra av sig, men de flesta blir glada och tacksamma för ett telefonsamtal eller ett sms. Du kan också förbereda dig genom att läsa på om lokalen: finns busshållplats eller parkering i närheten? Är lokalen tillgänglighetsanpassad? De flesta svaren hittar du här på sidan.

Barn på begravning

Om du ska ha barn med dig, var noga med att berätta för dem vad som kommer att hända. Fråga gärna oss om du känner dig osäker på om du ska ta med dig ditt barn eller inte. Se vidare på sidan Barn på begravning.

Blommor till begravning

Du kanske vill lägga ner en blomma vid kistan? Beställ genom oss, kontakta din blomsterhandlare, eller plocka en vacker blomma i din trädgård. Var noga med att uppge korrekt adress till ceremonilokalen, så att blomman kommer rätt.

Kontakta oss

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se