Ska du gå på begravning?

Ankomst - Gäst – Gillis Edman Begravningsbyrå

Frågor och svar om ankomsten till begravningen

Begravning i pandemitid – vad ska jag tänka på?

Just nu kanske det inte är möjligt att delta i en begravning så som du är van vid. Kanske måste du hitta ett annat sätt att närvara. Om det inte framgår av annonsen, får du gärna kontakta oss för att få veta vad som gäller just den begravning du vill gå på. Om du är […]

Läs mer

Hur gör jag när jag kommer till begravningen?

Vår begravningsentreprenör är på plats i god tid före begravningen. Hen hjälper dig tillrätta och visar dig var du ska sitta. Om du har beställt handblommor kommer de att vara synligt placerade och märkta med ditt namn när du anländer.

Läs mer

När ska jag vara på plats vid begravningen?

Precis som vid alla sammankomster, är det artigt att varken komma för tidigt eller för sent. En kvart före utsatt tid brukar vara bra när du ska gå på begravning. Då hinner du i god tid slå dig ner och samla dig inför ceremonin. Vi finns där och hjälper dig tillrätta.

Läs mer

Kan färdtjänst köra ända fram till kyrkan?

Många ceremonilokaler, alltså kyrkor, kapell och liknande, har tillgänglighetsanpassade lokaler. Vi rekommenderar ändå alltid att du kollar med Färdtjänsten (Serviceresor) för att du ska vara säker på att komma fram.

Läs mer

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se