Ska du gå på begravning?

Vi söker begravningsentreprenör - Gillis Edman Begravningsbyrå

Begravningsentreprenör

Vem är du?

Vi söker dig som har en gedigen arbets- och livserfarenhet och du trivs bland oss som älskar att jobba med människor. Du är förtroendeingivande och duktig på att skapa och bevara långvariga kontakter och får på så sätt goda relationer till uppdragsgivare och samarbetspartner.

Du har ett gott öga för detaljer och är bra på att skapa det där lilla extra.

Du kan hantera stressiga situationer och har en stor initiativförmåga för att snabbt hitta lösningar när det behövs. Du är en god administratör som arbetar bekvämt i vanliga datasystem samt Officepaketet. God kunskap inom ekonomi är också en fördel. Det är viktigt att du är kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska. Behärskar du dessutom något ytterligare språk är det en fördel.

Du är en lagspelare som trivs med att arbeta i ett dynamiskt arbetslag och du är lika bekväm med att genomföra ditt arbete på egen hand.

Vi vill att du är i god fysisk form och har B-körkort.

Vad innebär jobbet?

Du har administrativa uppgifter i planeringen av en begravningsceremoni, exempelvis kontakt med myndigheter som begravningshuvudmän och kyrkogårdsförvaltningar.

Du håller kontakt med uppdragsgivaren medan du för processen framåt, och du är spindeln i nätet i teamet närstående-officiant-musiker och övriga leverantörer, exempelvis tryckeri, blomster- och matleverantörer.

Du förbereder begravningsceremonin på plats och ansvarar för värdskapet under dagen. Arbetet utförs ofta under tidspress, och kan ibland vara både tungt och stressigt.

Du erbjuds

Ett stimulerande och utåtriktat jobb, med möten med människor i speciella livssituationer.

Många av dina kollegor har arbetat i branschen i många år. Vår företagskultur är öppen, familjär och prestigelös och alla hjälps åt. Grunden för vårt förhållningssätt är allas lika värde. Här blir du en del av ett kompetent och positivt gäng där du får chans att vara med att påverka både din arbetssituation och bolaget i stort.

Som arbetsgivare ser vi det som en självklarhet att våra medarbetare har en bra balans mellan arbete och fritid. Förutom bra villkor, friskvårdsbidrag och utvecklande arbetsuppgifter så utlovas hjälpsamma kollegor som du kommer ha roligt tillsammans med.

Ansökan

Din intresseanmälan skickas tillsammans med ditt CV till rekryterande chef Håkan Friberg hakan.friberg@gillisedman.se, som också besvarar eventuella frågor på telefon 031-355 40 68.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se