Vi söker begravningsentreprenör - Gillis Edman Begravningsbyrå

Begravningsentreprenör

Vem är du?

Vi söker dig som har en gedigen arbets- och livserfarenhet och du trivs bland oss som älskar att jobba med människor. Du är förtroendeingivande och duktig på att skapa och bevara långvariga kontakter och får på så sätt goda relationer till uppdragsgivare och samarbetspartner.

Du har ett gott öga för detaljer och är bra på att skapa det där lilla extra.

Du kan hantera stressiga situationer och har en stor initiativförmåga för att snabbt hitta lösningar när det behövs. Du är en god administratör som arbetar bekvämt i vanliga datasystem samt Officepaketet. God kunskap inom ekonomi är också en fördel. Det är viktigt att du är kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska. Behärskar du dessutom något ytterligare språk är det en fördel.

Du är en lagspelare som trivs med att arbeta i ett dynamiskt arbetslag och du är lika bekväm med att genomföra ditt arbete på egen hand.

Vi vill att du är i god fysisk form och har B-körkort.

Du erbjuds

Ett stimulerande och utåtriktat jobb, med möten med människor i speciella livssituationer.

Ditt arbete innebär administrativa uppgifter i planeringen av en begravningsceremoni, exempelvis kontakt med myndigheter som begravningshuvudmän och kyrkogårdsförvaltningar samt med leverantörer såsom tryckeri, blomster- och matleverantörer.

Du förbereder begravningsceremonin på plats och ansvarar för värdskapet under dagen. Arbetet utförs ofta under tidspress, och kan ibland vara både tungt och stressigt.

Hos Gillis Edman kommer du vara en del av ett företag med modern kultur och värderingar i framkant inom de arbetsfält vi jobbar i. Här råder en familjär och prestigelös kultur, det är högt i tak och alla hjälps åt. Här blir du en del av ett kompetent och positivt gäng där du får chans att vara med att påverka bolaget framåt.

För oss är det viktigt att vara en modern arbetsgivare och vi ser det som en självklarhet med en bra balans mellan jobb och fritid. Förutom bra villkor, friskvårdsbidrag och utvecklande arbetsuppgifter så utlovas kollegor som du kommer ha kul tillsammans med.

Vi grundar våra värderingar på allas lika värde, och är HBTQI-certifierade sedan 2017.

Ansökan

Din intresseanmälan skickas tillsammans med ditt CV till rekryterande chef Håkan Friberg hakan.friberg@gillisedman.se, som också besvarar eventuella frågor på telefon 031-355 40 68.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se