Ska du gå på begravning?

Om Gillis Edman - Gillis Edman Begravningsbyrå

Välkommen till oss

Hos Gillis Edman arbetar ett brett spektrum av människor, med skiftande bakgrunder och kompetenser, vilket skapar stor förståelse för olika synsätt och önskemål. Gemensamt för oss alla är professionalism, ett brinnande engagemang för det vi gör och öppenhet inför varje person vi möter.

Vi ser människan bakom varje uppdrag. Därför stöttar vi gärna och ger goda råd, samtidigt som vi är mycket lyhörda inför dina önskemål.

Gillis Edman Begravning & Familjejuridik har ett 30-tal anställda på totalt 13 kontor. Ungefär hälften av medarbetarna har huvudkontoret i Göteborg som utgångspunkt, övriga möter våra uppdragsgivare på lokalkontoren runt om i Västsverige. På huvudkontoret finns begravningsverksamhet och här är också basen för vår familjejuridiska verksamhet.

Du ska alltid ha nära till en av våra mötesplatser. Om du har svårt att ta dig till något av våra kontor, eller om det känns tryggare för dig, kan vi istället besöka dig hemma.

Läs vidare

Den mänskliga värmen och samtalen

Sveriges första och enda certifierade byrå

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se