Ska du gå på begravning?

Vad kostar en begravning - pris & exempel - Gillis Edman Begravningsbyrå

Vad kostar en begravning?

För oss handlar varje begravning om att spegla den som dött och skapa ett vackert avsked – oavsett hur enkel eller påkostad en begravning är. Begravningsbyråerna skiljer sig åt och därför rekommenderar vi att du väljer en erfaren och auktoriserad byrå som levererar vad de lovar.

På Gillis Edman vill vi lära känna dig och dina önskemål. Vi garanterar kvalitet i alla led och en begravning som blir ett varmt och bestående minne av livet.

Starta planering

Eftersom alla begravningar och ceremonier ser olika ut rekommenderar vi att du startar begravningsplaneraren för att få en prisindikation baserat på dina val.

Planeraren

Vanliga frågor

Vad gör jag om det saknas pengar till en begravning?

Kommunen hjälper oftast till med betalningen av en begravning om det saknas pengar efter en avliden. Du kontaktar i så fall det socialkontor där den avlidne var folkbokförd för att få hjälp med detta. Det är bra om du redan vid första kontakten med oss berättar om det saknas pengar. Då kan vi hjälpa dig […]

Läs mer

När ska begravningen betalas?

Fakturan skickas ut efter att begravningen ägt rum. Förfallodagen för inbetalningen är 10 dagar.

Läs mer

Vem betalar begravningen?

Begravningen betalas av dödsboet, alltså med de pengar som lämnats kvar efter en avliden. Om dödsboet inte har tillräckliga medel för att betala begravningen är det beställaren, den som har undertecknat begravningsuppdraget, som är ansvarig att betala.

Läs mer

Vad kostar vanligtvis en begravning?

Det är svårt att uppge ett exakt belopp för vad en begravning kostar, därför att kostnaden beror på vilka val du gör. Vi kan arrangera en enkel begravning för det belopp som kommuner bistår med om dödsboet saknar pengar. En exklusiv och påkostad begravning kostar förstås mer. Du får alltid godkänna en preliminär prisspecifikation vid […]

Läs mer

Kontakta oss

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se