Ska du gå på begravning?

HBTQI-certifierad - Gillis Edman Begravningsbyrå

HBTQI-certifierad

Det ska vara självklart att bli bemött med respekt oavsett om du köper en kopp kaffe eller beställer en begravning. Det ska det egentligen inte behövas en certifiering för. Vårt samhälle har kommit en bit på vägen, men vi tror att vi faktiskt gör skillnad när vi tar ställning och visar färg. Vi tror också att det skapar trygghet i en svår stund att veta att du alltid är sedd, respekterad och välkommen hos Gillis Edman. Som du är.

Som första och enda begravnings- och juristbyrå i landet, har alla medarbetare på Gillis Edman genomgått en utbildning som lett fram till att vi blivit HBTQI-certifierade. Certifieringen är en bekräftelse på att vi nått en viss kunskapsnivå och att vi har en konkret handlingsplan för fortsatt arbete med normkritik, likabehandling och bemötande, såväl internt som i möte med uppdragsgivare. Handlingsplanen innefattar alltifrån hur vi tilltalar varandra och hur vi ställer frågor till hur våra kontor är inredda. Den innebär också att vi ställer särskilda krav på leverantörer och samarbetspartner. Vi följer med i samhällsdebatten. Som kund hos oss ska en aldrig behöva diskutera sin läggning, och inte heller dölja den.

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se