Jobba hos oss - Gillis Edman Begravningsbyrå

Jobba hos oss

Gillis Edman Begravning & Familjejuridik har funnits i mer än 30 år. Att tillväxten är stabil och kunderna nöjda beror till stor del på att medarbetarna är lyhörda lagspelare, som ser mötet med människor som den viktigaste delen av sitt arbete.

Utifrån våra grundläggande värderingar och kundernas behov har varje anställd stora möjligheter att utforma sitt arbete, och vi jobbar aktivt med att vara ett personligt alternativ i alla detaljer. Här råder en entreprenöriell laganda där nästan ingenting är omöjligt.

Som anställd hos oss möter du människor i svåra situationer, vilket kräver en känsla och en öppenhet för människor, såväl kollegor som de kunder du möter.

Just nu söker vi

Begravningsentreprenör

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Möten och samtal med anhöriga och närstående.

Administrativa uppgifter i planeringen av en begravningsceremoni, exempelvis kontakt med myndigheter som begravningshuvudmän och kyrkogårdsförvaltningar samt med leverantörer såsom tryckeri, blomster- och matleverantörer.

Värdskap vid och genomförande av begravningsceremoni.

Din profil
  • Du har gedigen arbets- och livserfarenhet och du trivs bland människor som älskar att jobba med människor.
  • Du är förtroendeingivande och duktig på att skapa och bevara långvariga kontakter och får på så sätt goda relationer till uppdragsgivare och samarbetspartner.
  • Du har ett gott öga för detaljer och kan på så sätt skapa det där lilla extra.
  • Du kan hantera stressiga situationer och har en stor initiativförmåga för att snabbt hitta lösningar när det behövs.
  • Du är en lagspelare som trivs med att arbeta i ett dynamiskt arbetslag och du är lika bekväm med att genomföra ditt arbete på egen hand.
  • Du är en god administratör som enkelt arbetar i de vanliga dataprogrammen och har lätt att ta till dig nya.
  • Du är i god fysisk form.
  • Du har B-körkort.

Välkommen med din intresseanmälan som bland annat beskriver varför du önskar arbeta hos just oss och varför just du är vår nästa medarbetare.

Skicka din intresseanmälan till:

Frågor besvaras av Håkan Friberg, 031-355 40 68.

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se