Ska du gå på begravning?

Jobba hos oss - Gillis Edman Begravningsbyrå

Jobba hos oss

Gillis Edman Begravning & Familjejuridik har funnits i mer än 30 år. Att tillväxten är stabil och kunderna nöjda beror till stor del på att våra medarbetare är lyhörda lagspelare. Vi ser mötet med människor som den viktigaste delen av vårt arbete.

Många nöjda kunder har efterfrågat arrangemang kring andra viktiga livshändelser, såsom dop, namngivning och konfirmation, och sedan år 2021 har vi utökat vår verksamhet med en bröllopskoordinator.

Utifrån våra grundläggande värderingar och kundernas behov har varje anställd stora möjligheter att utforma sitt arbete, och vi jobbar aktivt med att vara ett personligt alternativ i alla detaljer. Här råder en innovativ laganda där nästan ingenting är omöjligt.

Som anställd hos oss möter du människor i speciella livssituationer, vilket kräver en känsla och en öppenhet för människor, såväl kollegor som de kunder du möter.

Hos Gillis Edman kommer du vara en del av ett företag med modern kultur och värderingar, något som bland annat visas genom att vi är HBTQI-certifierade sedan 2017.

För oss är det viktigt att vara en modern arbetsgivare och vi ser det som en självklarhet med förtroende, både när det gäller arbetstid och bra balans mellan jobb och fritid. Förutom bra villkor, friskvårdsbidrag och utvecklande arbetsuppgifter så utlovas kollegor som du kommer ha kul tillsammans med. Hos oss blir du en del av ett kompetent och positivt gäng där du får chans att vara med att påverka bolaget framåt.

Tjänster

Begravnings­entreprenör

Skicka en spontanansökan till Håkan Friberg, affärsområdeschef.

Familjejurist

Skicka en spontanansökan till Cajsa Löfmark, affärsområdeschef.

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se