Vi hjälper er planera ert bröllop - Gillis Edman Bröllop

En dag
som ingen
annan

Vi hjälper dig att planera ditt bröllop, från inbjudningar till ceremoni och fest. Välkommen in för ett möte där vi pratar om dina förväntningar och önskemål.

Vi hjälper er planera ert bröllop

Hur ser ditt drömbröllop ut?

I Sverige delar vi in året i fyra årstider. Sommaren, maj till augusti, är den absolut vanligaste bröllopssäsongen. Det är enkelt att förstå varför. Ljuva sommarvindar, späda ängsblommor, långa ljusa sommarnätter, solsken och semestertider ger en magnifik inramning till ett bröllop. Vi älskar den svenska sommaren, men låt oss presentera tre andra härliga årstider, som vi gärna vill rekommendera för ert bröllop.

Vi planerar ert bröllop

På Gillis Edman har vi lång erfarenhet av att ta hand om livets viktigaste händelser. Ett bröllop kräver stort engagemang och planering in i minsta detalj, ingenting får gå fel.

Vi vill vara med och arrangera er speciella dag, oavsett om det är i kyrkan eller på en klippa vid havet. I nära samarbete med er, och med hjälp av vårt nätverk och vår expertis, ordnar vi med allt från idé till genomförande. Vi håller i kontakter, bokningar och beställningar. Så kan ni njuta av resan och slippa stressen.

Vi älskar ovanliga och personliga arrangemang som speglar människan bakom allt. Inga önskemål är omöjliga och tillsammans syr vi ihop ert drömbröllop. Vi finns vid er sida hela vägen och kan även bistå med familjejuridiska frågor om ni vill. 

Kom igång med planeringen

Välkommen att kontakta oss för ett första möte kring er stora dag! Vi pratar om var ni vill ha ert bröllop, hur ni har tänkt er bröllopet, vilken årstid, önskemål, hur många gäster, pampigt och storskaligt eller litet och intimt, vad ni har för budget och framförallt, era förväntningar inför er stora dag!


Vi hjälper dig med planeringen.

Mycket att tänka på...

Har du fått en inbjudan?

Inspireras på Instagram

Följ oss på Instagram för senaste nytt och massa härlig inspiration!

Frågor och svar

Frågor och svar om att arrangera bröllop

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren om att arrangera bröllop. Hittar du inte svar på din fråga är du alltid välkommen att kontakta oss på .

Hur ansöker jag om hindersprövning?

Ansök om hindersprövning genom att fylla i blankett SKV 7880 på Skatteverkets hemsida och skicka eller lämna den till Skatteverket. Beroende på vilken anknytning ni har till Sverige kan ni behöva lämna in även andra handlingar och/eller personligen besöka Skatteverket vid ansökningstillfället. Planerar du bröllopet med vår hjälp så kan vi hjälpa dig med ansökan.

Läs mer

Måste jag lära mig att dansa vals?

Står du i led att dansa med någon i brudparet när bröllopsdansen startar kan det vara tryggt att känna till hur man rör sig till 3-takt, annars så nej.

Läs mer

Kan Elvis närvara vid mitt bröllop?

Ja, lyckas ni hitta honom hoppas vi att han blir inbjuden.

Läs mer

På vilken hand har man vigselringen?

I Sverige bär vi förlovningsring och vigselring på vänster hand.

Läs mer

Vad betyder Osa?

“Om Svar Anhålles” Står det Osa på en inbjudan vill värdparet att mottagaren ska ange om hen kan delta eller ej. Man svarar alltid på ett Osa inom väl angiven tidsram, av ren artighet. RSVP  – répondez s’il vous plaît – har samma betydelse.

Läs mer

Boka tid för kostnadsfritt möte

Vi ses, fysiskt eller digitalt, där vi svarar på era frågor och presenterar hur vi kan vara er behjälpliga inför bröllopet. 

Malin Sjöberg

Bröllopskoordinator

På Gillis Edman har vi lång erfarenhet av att ta hand om livets viktigaste händelser. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder utforma personliga bröllop och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se