Om Gillis Edman Familjejuridik - Gillis Edman Familjejuridik

Välkommen till oss

Redan tidigt insåg Gillis Edman att juridiken kring både liv och död kan vara snårig. Och för 25 år sedan började vår första familjejurist. Våra jurister är välutbildade experter på allt som har med familjejuridik att göra. Det personliga mötet ser vi som mycket värdefullt, och vi skräddarsyr dina juridiska dokument utefter dina behov.

Hos Gillis Edman arbetar familjejurister med ett genuint intresse för människor. Gemensamt för oss alla är professionalism, ett brinnande engagemang för det vi gör och öppenhet inför varje person vi möter. Därför kan du som väljer oss som rådgivare i familjejuridiska frågor känna dig helt trygg med att vi är mycket lyhörda inför dina önskemål.

Du ska alltid ha nära till en av våra mötesplatser. Även om Gillis Edman Familjejuridik har sin bas i centrala Göteborg finns vi på flera kontor runtom i Västsverige, och du är alltid välkommen att fråga oss om hembesök ifall det känns tryggare för dig.

Läs vidare

Sveriges enda certifierade familjejurist

Vilka är vi?

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se