HBTQI-certifiering - Gillis Edman Familjejuridik

HBTQI-certifierad

Det ska vara självklart att bli bemött med respekt oavsett om du köper en kopp kaffe eller besöker en familjejurist. Det ska det egentligen inte behövas en certifiering för. Vårt samhälle har kommit en bit på vägen, men vi tror att vi faktiskt gör skillnad när vi tar ställning och visar färg. Vi tror också att det skapar trygghet i en svår stund att veta att du alltid är sedd, respekterad och välkommen hos Gillis Edman. Som du är.

Regnbågsfamiljer och stjärnfamiljer

Ärvdabalken, Äktenskapsbalken och Sambolagen reglerar bara förhållanden mellan två personer. Om du lever i ett förhållande med fler än två personer, kan det vara klokt att låta oss hjälpa dig att gå igenom vem som kan begära bodelning när ett förhållande upphör eller vem som är arvinge enligt lag. Vi hjälper dig också att se över ägandet av den gemensamma bostaden och upprätta ett samäganderättsavtal.

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se