Ska du gå på begravning?

Våra paraplyorganisationer - Gillis Edman Begravningsbyrå

Begravningsbyrå Momento

Gillis Edman är en del av Begravningsbyrå Momento AB. Momentobyråerna, som vi kallar oss, är ett 40-tal lokala begravningsbyråer i Sverige, från Gällivare i norr till Lund och Dalby i söder.

När du väljer någon av Momentobyråerna kan du känna dig trygg och säker på att du får ett personligt och lyssnande bemötande av någon som känner väl till just din ort eller stadsdel. Varje byrå har sitt namn, sin egen karaktär och sitt eget varumärke och många av byråerna har funnits i flera generationer. Vi har samarbeten med de bästa leverantörerna, ofta kända lokalt, och i vårt nätverk stöttar vi varandra med kompetens och praktiska lösningar i våra uppdrag.

Familjens Jurist

Gillis Edman Familjejuridik är en del av Familjens Jurist som har som mål att göra juridiken enklare och mer tillgänglig för alla. Genom samarbetet får våra kunder tillgång till experter och personlig rådgivning i allt från familjerätt, fastighetsrätt och företagsjuridik till småföretagare.

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se