Ska du gå på begravning?

Begravningsbyrå i Hovås - Gillis Edman Begravningsbyrå

Vi finns här för dig

Med lyhördhet, lång erfarenhet och omtanke hjälper vi dig att planera begravningen och göra den till ett personligt och vackert minne.

Kom igång enkelt · Få prisuppgifter
Kostnadsfritt

Din begravningsbyrå i Hovås

Sedan 1990-talet har vi mött människor i Hovås och ordnat begravningar. Tillsammans med er tar vi fram de bästa alternativen för begravning av er närstående. Det kan handla om en borgerlig begravning vid havet eller en begravning i Askims kyrka. Eller varför inte på Hovås Kallbadhus eller Hovås Golfklubb? Vi har erfarenhet av det mesta. Dessutom har vi lång erfarenhet av all familjejuridik kopplad till såväl livstids- som dödsfallsjuridik. Våra uppdragsgivare i Hovås har varit återkommande, och det ser vi som ett kvitto på att vi ser till varje Hovåsfamiljs unika behov.

I Nya Hovås hittar du vår blomsterleverantör Billdals Blommor, där du alltid får hjälp med de bästa blommorna för er begravningsceremoni. Vår utgångspunkt är alltid dina önskemål och vår begravningsentreprenör vägleder dig genom alla beslut. Varmt välkommen att boka ett möte på vårt kontor i Båtsmanstorpet eller hemma hos dig i Hovås.

Var börjar jag?

Vi guidar dig genom sorgen

Oro, stress och sorg gör det svårt att orka tänka på allt efter ett dödsfall.
Vi hjälper dig hela vägen från begravning till tiden efteråt med juridiska ”måsten”.

En översikt på saker du måste ordna direkt och annat som kan vänta.

Allt mellan himmel och jord, men aldrig mer än vad du önskar.

Vi vill alltid lära känna dig och den som avlidit. Välkommen att boka ett första möte.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar om begravning och familjejuridik

Vi vet att det uppstår många frågor när någon avlidit. Inte bara om själva begravningen utan också om bouppteckning, arv och mycket annat. Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren. Vill du veta mer är det bara att kontakta oss.

Behöver jag beställa en ny gravsten eller kan vi lägga till text på en gammal gravsten?

Om familjen redan har en gravsten finns det troligtvis plats för mer text på denna. Då rekommenderar vi en kompletterande inskription på stenen. Stenhuggaren kan också hjälpa till att snygga till den gamla texten, så att allt blir enhetligt. Vi förmedlar kontakt med Pettersons Stenhuggeri som omsorgsfullt utför alla stenarbeten efter dina önskemål. Om stenen […]

Läs mer

Vad kostar en urna?

Urnor kostar från 2 195 kr, beroende på material och design. Här på sidan hittar du ett urval av våra urnor.

Läs mer

Finns det möjlighet att anpassa kistan?

Det finns en stor valfrihet när det gäller kista. Många väljer en kista som speglar den avlidnes känsla och stil. Kistan måste vara gjord i visst material och ha vissa mått, men du har stor frihet att välja färg och form. Även om det vanligaste är en ljus eller träfärgad kista finns det stora möjligheter […]

Läs mer

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se