Ska du gå på begravning?

Begravningskista - Gillis Edman Begravningsbyrå

Kista vid begravning

Vår kistmakare har i flera generationer levererat hantverksmässig kvalitet och noggrannhet. De exklusivare kistorna är tillverkade i massivt kvalitetsträ såsom ek och björk. Enklare alternativ är folierade, alltså med en inre struktur av spån, men med ett utvändigt skikt av naturtrogen träimitation. Kistorna är invändigt klädda med madrass, kudde och täcke i vit bomull.

Vanliga frågor

Var sker tillverkningen och finns det något miljötänk?

De allra flesta av våra kistor är lokaltillverkade i Sverige och kistmakaren är miljöcertifierad. Samtliga kistor är klimatkompenserade och många är dessutom miljömärkta.

Läs mer

Finns det möjlighet att anpassa kistan?

Det finns en stor valfrihet när det gäller kista. Många väljer en kista som speglar den avlidnes känsla och stil. Kistan måste vara gjord i visst material och ha vissa mått, men du har stor frihet att välja färg och form. Även om det vanligaste är en ljus eller träfärgad kista finns det stora möjligheter […]

Läs mer

Vad kostar en begravningskista?

Kostnaden för den enklaste kistan i spån är 6 495 kr och vår mest exklusiva kista kostar 29 390 kr. Vi hjälper dig att hitta den kista som blir bäst. På våra kontor har du också möjlighet att se och känna på de olika kistorna vi erbjuder.

Läs mer


Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se