Ska du gå på begravning?

Föredrag - Gillis Edman Begravningsbyrå

Föredrag för aktuella ämnen i alla livets skeden

Kommande föredrag

Ett sätt att starta ett samtal med dina nära kan vara att lyssna på något av våra intressanta föredrag. Våra öppna, kostnadsfria föredrag, som hålls i våra egna lokaler, är populära och blir snabbt fullbokade. Se kalendarium och anmäl dig här.

Inspirerande föredrag

Många av oss funderar över de stora livsfrågorna. Ofta dyker tankarna upp i samband med någon händelse som gör att livet byter riktning på något sätt. De senaste åren med pandemin och dess konsekvenser har lärt oss att livet är skört och att vår tillvaro snabbt kan förändras.

Att tala om kärlek och planera bröllop brukar vara ett av de viktigaste och härligaste projekten i livet. Men hur ska allt ordnas? Var ska jag börja? Finns det hjälp att få?

Att tala om döden kan däremot vara svårt, och många vill inte ens tänka på den. Kanske har pandemin fått oss att våga tala med varandra om både livet och döden på ett nytt sätt.

Så var det ju de där pappren som skulle skrivas: samboavtal, äktenskapsförord, framtidsfullmakt, testamente och allt vad de kallas. Behöver jag verkligen alla dessa papper, och måste jag gå till en jurist för detta? Vad kan hända om jag inte gör det?

Företagsbokningar

Jag skräddarsyr ett föredrag som passar just din organisation.

Harriet Erlandsson

PR-ansvarig

våra föredragshållare

AnnaCarin Timgren

Föreläsare

Gillis Edman

Författare och föreläsare

Carl-Johan Söderström

Familjejurist

Malin Verga

Familjejurist

Cajsa Löfmark

Familjejurist

Malin Sjöberg

Bröllopskoordinator

Erik Karlsson

Familjejurist

Sara Palm Granat

Familjejurist

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se