Ska du gå på begravning?

Våra värderingar - Gillis Edman Begravningsbyrå

Våra värderingar

Alla minns vi människor som tog sig tid och fanns där för oss helhjärtat – de som verkligen såg oss och lyssnade till oss. När ett liv ska summeras är det just dessa stunder och personer som betytt allra mest. Vi minns dem vi kunde lita på när det gungade under fötterna, och som ställde upp när vi behövde dem. Det är därför ingen slump att vi på Gillis Edman gärna och ofta talar om hur viktigt det är med den personliga kontakten. Särskilt i en tid när denna begränsats och vi måste hitta nya vägar för att mötas.

I vårt arbete träffar vi en mångfald av människor, alla med olika bakgrund och behov. Och trots att vi ofta möts i sorg och oro är det den mänskliga värmen och samtalen från dessa möten som är grunden och hjärtat i vår verksamhet. Denna tradition och livsgärning har under många decennier odlats och burits av grundaren Gillis Edman. Vi är stolta förvaltare av denna övertygelse: människor behöver se och finnas för varandra.

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se