Icke formella klädkoder - Gillis Edman Bröllop

Icke formella klädkoder

Sommarfin, festklädd, kalasklädd, välklädd, vad betyder det egentligen? Dessa koder som inte är formellt benämnda är lite upp till värdparet och formaliteten på tillställningen. Är det en trädgårdsfest mitt i sommaren, ja då får man anpassa, sommarklänning med kofta till kvällen, eller udda kavaj med fräsch sommarskjorta, man kan till och med ha shorts om det är varmt ute. Grälla och mönstrade kläder kan man lämna hemma om man inte är ett trendproffs som kan kombinera rutor och mönster med yttersta finess.

Undvik alltför vardagsnära kläder, har värdparet angivit en klädkod så önskar de lite mer än så. Annars, i avsaknad av klädkod är det fri klädsel.

Bär alltid strumpor i täckta skor, det finns strumpor med låg häl. Om ni väljer sneakers, se till att de är rena och fräscha. Slutligen, gå utan strumpor i öppna skor.

På Gillis Edman har vi lång erfarenhet av att ta hand om livets viktigaste händelser. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder utforma personliga bröllop och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se