Bröllopsresa - Gillis Edman Bröllop

Bröllopsresa

Bröllopsresan, eller smekmånaden, är idag en del av det utökade firandet runt bröllopet då man kan njuta lite extra av sin första tid som äkta makar. En tid för reflektion och fler minnen från tiden som nygifta och kring bröllopet.

Att addera lite extra härlig känsla runt ert nya liv tillsammans skapar en fin ingång i ert äktenskap. Många researrangörer har speciella paket för brudpar, alla med syfte att bibehålla magin runt vigseln, och många anstränger sig extra när det kommer till nygifta resenärer, det är speciellt.

Klimatet på er valda destination och datumet för vigseln kanske inte alltid är optimalt eftersom många gifter sig på sommaren. Då kan det istället vara härligt att ha en bröllopsresa att se fram emot när vintern närmar sig.

Många önskar sig bidrag till bröllopsresan i bröllopspresent, och det är numera helt socialt accepterat. Tänk på att det bör framgå vad pengarna ska användas till, och att den som ger presenten också ska bestämma över summan. Ett bra sätt är att ange vilken resebyrå man vill använda och helt sonika önska sig presentkort hos den. Är det någon gång i livet ni ska lyxa till det så är det nu – gör resan till ett härligt moment i smekmånaden!

P.S. Kom ihåg att kolla så att namnen i passen stämmer överens med dem på biljetten. Ibland innebär ju bröllop också ett nytt efternamn.

På Gillis Edman har vi lång erfarenhet av att ta hand om livets viktigaste händelser. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder utforma personliga bröllop och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se