Skönhet - Gillis Edman Bröllop

Skönhet

Hår och smink

Det finns inget bättre skönhetsmedel än lycka, sägs det. Alla människor är vackra, och på sin bröllopsdag känns det kanske extra viktigt att få göra sig finare än vanligt.

Nyckeln till en lyckad bruduppsättning och brudsminkning skulle vi säga är är konsultation hos en professionell brudstylist, en eller flera gånger innan bröllopet.

Ofta har du som brud en klar bild av hur du vill se ut. Vi kan marknaden och hjälper dig hitta både en frisör och en sminkös som förstärker din naturliga skönhet eller skapar det uttryck du vill ha.

Vill du ge huden extra glow inför bröllopsdagen kan det vara en härlig idé att boka en ansiktsbehandling för två och göra en mysig date av det. Tänk bara på att göra det i god tid före bröllopet så att ni undviker flammig hy på bröllopsdagen...

Skönhetsvård var länge reserverad för bruden. Glädjande nog har även marknaden för män expanderat. Skäggtrimning, rakning, manikyr, vaxning, tandblekning – listan kan göras lång. Vanligast är dock fortfarande klipp och skäggtrimning för män. Samma påminnelse gäller även här: gör det några dagar före vigseln hos en duktig barberare för lite extra glam och lyx.

Manikyr

Händerna kommer synas mycket under dagen. Med manikyr för er bägge undviker ni torra och spruckna händer och nagelband. Här krävs inga excesser för brudgummen, men rena och fräscha händer är ett måste. En manikyr strax före bröllopet är alltid en bra investering, och vill du som brud ha långa naglar dagen till ära, finns det temporära fina lösningar.

Bruduppsättning.

Det går mode i allt och det gäller förstås även bruduppsättningar. Länge var traditionen stora mäktiga uppsättningar med hårsmycke, pärlor och kammar. Idag är det vilda håret mycket mer populärt; halvuppsättningar med svepande lockar eller slarviga knutar. Löshår, slöjor, hårsmycken och blommor, det finns gott om redskap att använda för att skapa en drömfrisyr. Det lyxiga i att använda sig av proffs inför bröllopet är att allt går att lösa! Drömmer du t ex om långt hår går det att sätta i till vigseln. Vi rekommenderar alltid konsultation, vilket ingår i slutpriset. Meningen är att håret skall toppa och accentuera både brudklänningen och brudbuketten, så tänk på att se allt som en helhet. Under konsultationen får också frisören veta hur klänningen och buketten skall se ut för ett perfekt resultat.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar om skönhet

Här har vi samlat svar på de vanligaste frågorna om skönhet i samband med bröllop.

Tips för enkel brudsminkning

Utgå ifrån dina färger och förutsättningar och förhöj din naturliga skönhet, använd färger och bas som ligger nära din egna hudton.

Läs mer

Kan jag sminka mig hos frisören?

Ja, salonger har oftast både frisör och makeup artist, hur det ska göras kommer ni överens om under konsultationen. Vanligtvis gör frisören klart håret före sminkningen. Flera frisörer kan dessutom sminka också.

Läs mer

Hur fungerar det med löshår?

Löshår är ett roligt komplement om du vill förändra, förlänga eller addera volym inför en uppsättning. Vi rekommenderar alltid konsultationen före vigseln, där ni i samråd med frisören kan prova er fram.

Läs mer

På Gillis Edman har vi lång erfarenhet av att ta hand om livets viktigaste händelser. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder utforma personliga bröllop och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se