Vårbröllop - Gillis Edman Bröllop

Vår­bröllop

Vissa dagar känner vi av vårvärmen, men fortfarande kan det vara kyligt i vinden. Den höga, friska luften börjar komma tillbaka och det tilltagande ljuset ger oss i Norden en alldeles speciell, längtansfull känsla. Därför blir ett bröllop bland snödroppar och krokus, och den alldeles speciella doften av vår ett ljuvligt minne för livet.

Ett bröllop bland snödroppar och krokus

Våren står för pånyttfödelse, hopp, omstart och nya möjligheter. Vissa dagar känner vi av vårvärmen, men fortfarande kan det vara kyligt i vinden. Den höga, friska luften börjar komma tillbaka och det tilltagande ljuset ger oss i Norden en alldeles speciell, längtansfull känsla. Därför blir ett bröllop bland snödroppar och krokus, och den alldeles speciella doften av vår ett ljuvligt minne för livet.

Våren ger er maximalt utrymme för frihet i er bröllopsplanering. Ni är inte styrda av någon säsongshögtid, det finns inga gränser för varken färg eller form och ni kan välja fritt bland vårens alla underbara färger. Dessutom kan ni få fördelaktiga priser på det mesta, eftersom flera stora aktörer som restauranger och festvåningar lämnar rabatt på bokningsavgiften om ni väljer att ha bröllopsfest under lågsäsong. Väljer ni därtill en annan bröllopsdag än lördag, finns det utrymme för riktigt bra priser.

Ett fyrverkeri av färger

Om ni väljer ett vårbröllop, kan både ni och gästerna med fördel klä er i ett fyrverkeri av färger! Bröllopsklänningen kan vara krispigt rosa, kostymen i lila eller eller lavendel, accessoarerna i regnbågens alla färger och bröllopsbuketten en underbar skapelse av färgglada tulpaner. Eller varför inte ett påskbröllop, helt i gult?!

För att få ert vårbröllop precis som ni önskar, rekommenderar vi ändå att boka allt ni behöver och skicka ut Save the date i god tid. Med bra framförhållning kan ni kanske ha det riktigt stora bröllop ni önskar, men som kanske fick stryka på foten för att budgeten sprack.

Vilken årstid ni än väljer finns vi här för er

Malin Sjöberg

Bröllopskoordinator

Läs vidare

Boka möte direkt på webben

Vi ses, fysiskt eller digitalt, där vi svarar på era frågor och presenterar hur vi kan vara er behjälpliga inför bröllopet. 

Malin Sjöberg

Bröllopskoordinator

På Gillis Edman har vi lång erfarenhet av att ta hand om livets viktigaste händelser. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder utforma personliga bröllop och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se