Höstbröllop - Gillis Edman Bröllop

Höst­bröllop

Säsongens råvaror passar utmärkt att göra bröllopsmiddagar av, och det går att göra otroligt vackra bröllopsdukningar av det som finns i naturen.

Ljuset och alla färger är perfekta

Hösten, skördetiden, denna färgrika årstid då naturen förbereder sig inför vintern. Uttryck som ”på ålderns höst” kanske får oss att tänka att hösten är något som är avtagande, på väg att ta slut. Slut på sommar, sol, semester och glädje. Vi håller inte med, så låt oss tala lite om att gifta sig under någon av höstens månader.

På hösten är naturen strålande vacker! Ljuset och höstens alla färger är perfekt för effektfulla bröllopsbilder, både inomhus och utomhus. Era bröllopskläder kan kompletteras med lättare ytterplagg och ge en extra touch till bilderna, men det går oftast bra att vara klädd i brudklänning en kortare stund. För höstbröllop finns många fina, klassiska alternativ att klä er i, merinoull och tweed skapar en fin känsla. Tack vare höstens alla färger är möjligheterna till en dramatisk och personlig brudbukett som störst under den här årstiden.

Säsongens råvaror passar utmärkt att göra bröllopsmiddagar av, och det går att göra otroligt vackra bröllopsdukningar av det som finns i naturen.

Så öppnar du en helt annan marknad

Men det finns fler fördelar med att ha bröllop på hösten. Sommaren är högsäsong för alla hotell och restauranger. Därför är det mycket större chans att få plats på ert favoritställe i oktober eller november. Om ni dessutom kan tänka er att gå helt utanför boxen och gifta er en annan veckodag än lördag, så öppnar sig en helt annan marknad! Många ställen går in i lågsäsong och koncentrerar sin verksamhet till helgerna. Därför måste ni förstås vara ute i god tid om ni väljer ett vardagsbröllop, men det öppnar upp för ett bra förhandlingsläge!

Som vi tidigare har nämnt, rekommenderar vi att ni skickar ut en Save the date i god tid före själva inbjudan. Då kan era gäster i god tid planera att vara lediga, och kanske spara några semesterdagar till ert särskilda tillfälle. Och vem vill inte bryta av november med en rolig bröllopsfest? När det gäller ostadigt väder, har ni ju redan bestämt er för att vara inomhus, så varken regntunga moln eller stormiga vindar kan ställa till bekymmer.

Vi gillar hösten helt enkelt.

Vilken årstid ni än väljer finns vi här för er

Malin Sjöberg

Bröllopskoordinator

Läs vidare

Boka möte direkt på webben

Vi ses, fysiskt eller digitalt, där vi svarar på era frågor och presenterar hur vi kan vara er behjälpliga inför bröllopet. 

Malin Sjöberg

Bröllopskoordinator

På Gillis Edman har vi lång erfarenhet av att ta hand om livets viktigaste händelser. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder utforma personliga bröllop och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se