Bröllopsfest - Gillis Edman Bröllop

Bröllops­­fest

Festen du aldrig glömmer - om du inte var för trött förstås.

Tips inför bröllopsfesten

Finns det någon fest i livet som vi för alltid kommer att minnas, är det vår bröllopsfest. En fest fylld av kärlek, hopp och framtidstro. Och vi vill ju att alla ska ha massor av härliga minnen från just den festen. Därför kan vi hjälpa er med planering och genomförande, så att festernas fest blir precis som ni vill ha den.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar om bröllopsfesten

Det finns många frågor kring bröllopsfester vi har samlat några av dem här. Hittar du inte svar på din fråga är du välkommen att kontakta oss direkt.

Vad är dyrast på ett bröllop?

Bröllopsfesten, mottagningen är vanligtvis den tyngsta budgetposten. Fotografering, kläder och smycken är också stora poster.

Läs mer

Vad kostar en bröllopsfest?

Det är många moment som ingår i en bröllopsfest, flera roliga men ack så kostsamma budgetposter som trängs: mat, musik, dryck, transport, underhållning, personal, lokalhyra osv. Bröllopsfesten är den största utgiften under ett bröllop. Man kan ha hejdundrande bröllopsfester för båda stora och små plånböcker. Allt kan anpassas efter budget.

Läs mer

Hur gör man en bröllopsbudget?

Ett förslag är att först fundera på hur många ni vill bjuda, och sedan dela antalet gäster med ert totala kapital, för att på så vis få fram en kostnad för varje gäst. Summan ni får fram ger er en indikation på hur mycket ni har att röra er med. Vill ni bjuda 95 personer […]

Läs mer

Måste jag lära mig att dansa vals?

Står du i led att dansa med någon i brudparet när bröllopsdansen startar kan det vara tryggt att känna till hur man rör sig till 3-takt, annars så nej.

Läs mer

Kan Elvis närvara vid mitt bröllop?

Ja, lyckas ni hitta honom hoppas vi att han blir inbjuden.

Läs mer

Hur gör man en bordsplacering?

Lägg gärna ned extra tid på bordsplaceringen, så höjer ni feststämningen direkt. Tänk på bra dynamik runt borden – meningen är att de som placeras bredvid varandra kan trivas och ha roligt tillsammans. Glöm inte heller, att vid hög ljudvolym är det nästan bara möjligt att prata med den som sitter närmast, inte tvärs över […]

Läs mer

Malin Sjöberg

Bröllopskoordinator

På Gillis Edman har vi lång erfarenhet av att ta hand om livets viktigaste händelser. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder utforma personliga bröllop och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se