Blommor och dekoration - Gillis Edman Bröllop

Blommor och dekoration

Det är både vackert och trendigt att tänka igenom dekorationerna genom hela vigseln. Och fortsätt gärna med spännande och personliga färger (och eventuellt tema) även på mottagningen. Oavsett stil och tycke, så adderar mottagningens inramning känslan inför kvällen på ett fint sätt och blommor är ett perfekt sätt att rama in en dukning.

Hur har dagen sett ut? Fortsätt i samma stil under dukningen för att behålla er personliga känsla. Vilt och vackert, sparsmakat, estetiskt enkelt eller blomsterprakt och överdåd? Variationerna är oändliga och ni kan med små medel göra väldigt fint. Belysning, dukar servetter och ballonger kan användas både inne och ute. Blomsterarrangemang i små vaser på borden eller långa arrangemang på borden under middagen. Bara fantasin sätter gränser.

Smycka lokalen, duka borden, ha en bröllopsbåge, gör särskilda servettvikningar eller pynta med andra personliga dekorationer. Allt ni väljer att samordna blir oerhört effektfullt ur ett helhetsperspektiv och tänk på att det är detaljerna som gör det! Vi hjälper er gärna och tar, i samråd med er och vår florist, fram förslag så att det blir precis som ni önskar.

Blomsterbåge

Hur ni än vill ha det i festlokalen eller vid middagen så går allt att lösa med vår hjälp. Blomsterbåge är dekorativt vid honnörsbordet, och det finns fina ljustavlor med text att dekorera med. Blomsterväggar både doftar och ser fantastiska ut. Man kan också välja bakgrundseffekter i många färger och teman. Sitter ni exempelvis framför ett fönster, blir det extra fint med flera levande ljus framåt skymningen. Reflektionen skapar trolska illusioner. Borden och stolarna kan man ändra karaktär på med dukar och stolsöverdrag som passar stilen. Bordsdekorationer, blommor, ballonger. Vimplar och girlanger. Det finns många tricks att ta till för att lyfta en dukning till oanade höjder.

Det är otroligt tacksamt att lägga ner lite tid och tankekraft på hur man inreder ett rum där det ska bli middag och fest. Vi är väldigt lyhörda och duktiga på att få till just den känsla ni är ute efter. Bra planering och att se till helheten är nyckeln till ett lyckat bröllop.

Ballongbåge

Ballonger gör sig bäst på båge eller på snöre. Tänk på att hålla i dem ordentligt så inte era fina ballonger blir skräp hos någon annan. Det finns underbara ballongportaler att sätta upp, utanför kyrkan och eller vid middagen. De finns i flera olika modeller och storlekar och anpassas lätt till era valda bröllopsfärger. Bågarna blir oerhört effektfulla, och ballonger ger en festkänsla hos de flesta.

På Gillis Edman har vi lång erfarenhet av att ta hand om livets viktigaste händelser. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder utforma personliga bröllop och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se