Sommarbröllop - Gillis Edman Bröllop

Sommar­bröllop

Ljuset som parkerat sig hos oss på norra halvklotet får oss kalla och frusna nordbor att tina upp och bli mer utåtriktade. Många njuter av ljusa sommarkvällar, grönskande natur och behagliga temperaturer.

Långa dagar och ljusa nätter

Sommaren är här. Dagarna är långa, nätterna ljusa och korta, vindarna är ljumma och havet varmt. Ljuset som parkerat sig hos oss på norra halvklotet får oss kalla och frusna nordbor att tina upp och bli mer utåtriktade. Många njuter av ljusa sommarkvällar, grönskande natur och behagliga temperaturer. Dessutom har de allra flesta semester någon gång under de ljusa månaderna.

Juni, juli och augusti är de mest populära månaderna för bröllop. De mest efterfrågade kyrkorna, hotell och restaurangerna kan vara fullbokade i flera år, särskilt om bröllopet ska hållas en lördag. Därför förekommer det allt oftare att bröllopspar numera kan tänka sig att gifta sig en annan dag i veckan. Vi vill påstå att alla veckans dagar lämpar sig för bröllop. Men om ni tänker er ett bröllop en lördag under sommarmånaderna rekommenderar vi riktigt lång framförhållning! 

Doften av nyfallet regn en sommarkväll

De flesta har en förväntan om en vindstilla bröllopsdag med lagom varmt, blå himmel och strålande sol. Vi älskar också soldränkta sommarbröllop, men som vi vet trilskas ju vädret ibland. Därför har vi alltid en minst lika bra plan i bakfickan. Det finns alla möjligheter att skapa naturens blomsterrum inomhus istället. Öppna fönster och dörrar och doften av nyfallet regn en sommarkväll blir en vacker inramning till er bröllopsfest.

Många väljer att gifta sig vid kusten. Sjöbrisens speciella egenskaper gör att det ofta är uppehåll precis vid kusten även om det regnar längre in i landet. Någon garanti kan vi förstås aldrig lämna, men ett tips för uppehållsväder vid ert sommarbröllop är att förlägga det någonstans vid vårt lands omväxlande och långsträckta kust.

Vi förstår att sommaren är favoritperiod hos de flesta bröllopspar, men vilken årstid ni än väljer finns vi här för att skapa just ert drömbröllop.

Vilken årstid ni än väljer finns vi här för er

Malin Sjöberg

Bröllopskoordinator

Läs vidare

Boka möte direkt på webben

Vi ses, fysiskt eller digitalt, där vi svarar på era frågor och presenterar hur vi kan vara er behjälpliga inför bröllopet. 

Malin Sjöberg

Bröllopskoordinator

På Gillis Edman har vi lång erfarenhet av att ta hand om livets viktigaste händelser. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder utforma personliga bröllop och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se