Bröllopspaket - Gillis Edman Bröllop

Bröllopspaket

Inledande Möte 1 h – kostnadsfritt för att vi ska lära känna varandra, diskutera önskemål och höra era egna idéer. Vi lägger en budget och ni får en prisuppgift från oss baserat på era önskemål.

Uppstartskoordinering

Här ger vi er rätt verktyg för att komma igång, för att sedan kunna genomföra bröllopet själva. Vi gör en prioriteringslista åt er, presenterar när var och hur saker ska göras, skapar checklistor, sätter en budgetmall, gör moodboard och hittar unika leverantörer för er. Vi tar fram ett helhetskoncept, hjälper er att boka konsultationer, hår, kläder, smycken, tårta, mat dryck.

Vi finns behjälpliga på telefon, och ni har tillgång till våra verktyg för gästantal, inbjudan, bordsplacering, checklista.

Bröllopskoordinering

Vägledning råd och tips, om ni har kört fast och behöver lite hjälp på traven. Här bokar vi in avstämningsmöten med alla medverkande under resans gång. Vi hjälper er att hålla tid och budget.

Bröllopsdagskoordinering

Veckan inför och under själva bröllopsdagen. Stämmer av med era leverantörer veckan före, och dekorerar lokalen i samråd med er. Vi koordinerar dagen och håller kontakt med leverantörerna på plats under bröllopet. Vi ser också till att allt flyter väl under dagen och kvällen. Perfekt att kombinera med uppstartspaketet.

Bröllopsdesign

För designen av bröllopet och hjälp att hitta olika leverantörer till er. Trycksaker, inbjudningar, dekorationer, hyra av lokal, mat och dryck leverantörer porslin, stolar och bord, personal utensilier, blommor, städning. Vi hjälper er att hitta det ni behöver, sedan löser ni det själva på plats.

Stora bröllopspaketet

Vi förverkligar era önskemål, planerande och genomförande. Vi tar hand om allt, ni njuter av resan.

Pris bröllopskoordinator

895 kr/tim konsultarvode

Jag hjälper er att planera ert drömbröllop

Malin Sjöberg

Bröllopskoordinator

På Gillis Edman har vi lång erfarenhet av att ta hand om livets viktigaste händelser. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder utforma personliga bröllop och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se