Paket - Gillis Edman Bröllop

Våra bröllopspaket

Våra bröllopspaket är skapade med en passion för att förverkliga era drömmar om den perfekta dagen. Oavsett om ni vill ha en traditionell ceremoni, en avslappnad strandvigsel eller en unik och egenkomponerad händelse, så har vi något som passar just er. Utforska vårt utbud och låt oss hjälpa er att omvandla era visioner till verklighet, så att ni kan fira er kärlek precis som ni alltid har önskat.

Störst av allt är kärleken

Våra bröllopspaket erbjuder en värdefull fördel - friheten att leva i stunden. Med vår erfarenhet och expertis tar vi hand om planeringen och detaljerna, vilket ger er möjligheten att fokusera på att skapa och dela ovärderliga ögonblick under er bröllopsdag. Upptäck hur våra paket gör er resa mot äktenskapet enklare och mer minnesvärd än ni någonsin kunnat drömma om.

Uppstartskoordinering

Ditt första steg mot ett stressfritt och minnesvärt bröllop. Utforska vår expertis och handplockade tjänster som är utformade för att göra er stora dag till en smidig och personlig upplevelse. Upptäck hur vi kan omvandla dina drömmar till verklighet och skapa en oförglömlig ceremoni som speglar er kärlek och personliga stil.

Bröllopsplanering

Vi tar hand om alla detaljer, från att skapa den perfekta visionen till att koordinera varje moment före själva bröllopsdagen.

Bröllopsdagspaket

Vårt Bröllopsdagspaket är skapat för er som redan har tagit hand om planeringen och nu längtar efter en stressfri och problemfri bröllopsdag. Vi träder in som er pålitliga regissör och samordnare, och ser till att allt flyter på enligt plan.

Fullservicepaket

Vi tar hand om varenda detalj, från början till slut. Från de första stegen i er planering och hela vägen genom er bröllopsdag.

Frågor och svar

Vanliga frågor om bröllopskoordinering

Här svarar vi på vanliga frågor om hur en bröllopskoordinator han underlätta planeringen och hjälpa till att hålla bröllopsbudgeten.

Hur gör man en bröllopsbudget?

Ett förslag är att först fundera på hur många ni vill bjuda, och sedan dela antalet gäster med ert totala kapital, för att på så vis få fram en kostnad för varje gäst. Summan ni får fram ger er en indikation på hur mycket ni har att röra er med. Vill ni bjuda 95 personer […]

Läs mer

Vad är dyrast på ett bröllop?

Bröllopsfesten, mottagningen är vanligtvis den tyngsta budgetposten. Fotografering, kläder och smycken är också stora poster.

Läs mer

Vad kostar pengar på ett bröllop?

Den största utgiften brukar vara mottagningen/festen. Fotografering och smycken är också tunga poster. Hur ni än väljer att disponera er budget är detta relativt vanligt.

Läs mer

Boka kostnadsfritt rådgivningsmöte med oss

Välj tid och bestäm träff med oss för att se hur vi kan hjälpa dig.

Malin Sjöberg

Bröllopskoordinator

På Gillis Edman har vi lång erfarenhet av att ta hand om livets viktigaste händelser. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder utforma personliga bröllop och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se