Ska du gå på begravning?

Hemligt Bröllop - Gillis Edman Bröllop

Det hemliga bröllopet

Kanske vill ni smita iväg, bara ni två, och gifta er i smyg? Eller tar ni med er de närmaste vännerna eller familjen och knyter era band? Kanske väljer ni att lägga bröllopskassan på en romantisk resa istället för storslagen fest. Ett hemligt bröllop kan bli precis så stämningsfullt som ni önskar. Och tänk vad roligt att bjuda in till fest på ert 10-årsjubileum!

Git och Björns bröllop

Både Git och Björn har varit gifta två gånger tidigare. De har flera barn, dock inga gemensamma. Dessutom har de stort härligt umgänge, som alla har uttryckt starka åsikter om deras bröllopshistoria. Så starka att brudparet valde att gifta sig i smyg! De kom till oss och visste inte riktigt var de skulle börja, så vi började helt enkelt i rätt ordning och gjorde en plan. De ville att alla barn skulle vara med, de villa äta mat tillsammans, de ville vara finklädda, ha nya ringar och vackra blommor. Vidare önskade de att ha vittnen från sina respektive familjer.

Förberedelser

I syfte att underlätta för bröllopsparet, tog vi hand om allt pappersarbete, såsom ansökan om hindersprövning och bokning av vigseldag och -plats. Inledningsvis hjälpte vi också till att inhandla såväl kläder som smycken. Vi beställde blommor enligt bröllopsparets önskemål, vi bokade lunch och alla transporter. I det här fallet skickade vi också fina inbjudningskort till alla barnen med familjer. De var välkomna till en lunch på en restaurang vid hamninloppet.

Bröllopsdagen

På själva bröllopsdagen, en vacker torsdag i september, möttes vi utanför Rådhuset i Göteborg. Vigseln skulle äga rum klockan 12.30. Till vittnen hade Git och Björn valt varsitt myndigt barnbarn som tidigt blivit invigda i deras hemlighet. Vi hade kontakt med barnbarnen som hade sin egen hemlighet: De hade bett oss att boka levande musik till lunchen och vi hade bokat en välkänd trubadur. Orsaken var att de hade skrivit en egen text till Beatles låt "When I'm 64".

Tillsammans framförde de låten under glada skratt och med mycket igenkänning. Lunchen bestod av dagens fisk och en underbar tårtbuffé. Sammanfattningsvis blev det en härlig höstdag i den stora familjen. Barnen hade nog gissat att det skulle kunna bli bröllop, så ingen verkade särskilt förvånad. Men att barnbarnen kände till planerna i förväg var det däremot ingen som visste. Och att de dessutom skrivit en låt till bröllopsparets ära, var en fantastisk överraskning!

Det blev en härlig höstdag i Göteborg. Precis som Git och Björn hade önskat sig. Vad vännerna hade att säga om det här sättet, kunde de alla berätta om då de blev inbjudna till en härlig trädgårdsfest på parets 1-åriga bröllopsdag.

Prisexempel för det hemliga bröllopet

Blommor

2 000 kr

Transport

6 000 kr

Mat & dryck

11 000 kr

Trubadur

5 000 kr

Kläder

4 000 kr

Smycken

22 000 kr

Totalt

50 000 kr

Vi hjälper dig med koordinering

Boka kostnadsfritt rådgivningsmöte med oss

Välj tid och bestäm träff med oss för att se hur vi kan hjälpa dig.

Malin Sjöberg

Bröllopskoordinator

På Gillis Edman har vi lång erfarenhet av att ta hand om livets viktigaste händelser. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder utforma personliga bröllop och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se