Litet bröllop - Gillis Edman Bröllop

Litet bröllop

Bröllopet där ni gör det mesta själva, och väljer att lägga pengarna på bröllopsresan.

Martin och Kalle sparar på utgifterna men inte på kärleken

Kalle och Martin ska gifta sig i november. De har hyrt båthuset nedanför sin lägenhet och ska göra iordning lokalen själva dagen före vigseln. De får tillgång till lokalen på fredag eftermiddag och ska lämna tillbaks nycklarna på söndagen.

De har köpt och plockat ihop blommor för dekorationen och bundit egen corsage, alltså den blomma som bärs på kavaj- eller frackslaget.  Lokalen hyrs tom, sånär som på bord och stolar. Därför måste de ta med allt själva. Vissa saker, som glas, tallrikar, bestick och dukar tänker de hyra, övriga dekorationer till lokalen och borden har vårt par plockat och lånat ihop. De har bokat en vigselförrättare som kommer att viga dem på plats utanför lokalen.

De använder kostymer och skor som de redan har i garderoben. Båda går till barberaren två dagar före vigseln, de har lämnat in förlovningsringarna hos en guldsmed som gjort om dem till vigselringar.

Inbjudan

Det är alltid svårt att dra gränser, men Kalle och Martin har varit konsekventa och bjudit in 40 personer som de gärna vill dela sin stora dag med. "Save the date" och inbjudan har gått ut via mail och de har fått följa upp med ganska många telefonsamtal och sms.

Mat och dryck

Catering är bokad hos den lokala leverantören Gyllene Gaffeln. Kalles syster och kusin har åtagit sig att hämta maten och sköta om hanteringen. De kokar också kaffe till desserten och plockar undan efter middagen. Bröllopstårta har Kalle och Martin valt bort, istället blir det kaffe och tryfflar till dessert.

Till brudgumsskålen har de valt bubbel och den genomgående drycken till maten är vin.

Musik

Musiken under dagen och kvällen är nedladdad, då Kalle och Martin har valt bort levande musik. De har däremot anlitat en fotograf och öppnat ett Instagramkonto där bröllopsgästerna kan ladda ner sina bilder.

Hur kan det bli billigare med en bröllopskoordinator?

Brudparet själva har lagt ner mycket tid och energi på planering, att hitta leverantörer, begagnat där det varit möjligt, och vänner och familj hjälper till under både planeringen och på bröllopsdagen. Många par vi träffar är mitt i karriären, har ofta småbarn och har ont om både tid och pengar för planeringen. Besluten är många och roliga men kan också vara svåra att ta på egen hand.

Prisexempel för det lilla bröllopet

Lokalhyra

10 000 kr

Catering

16 000 kr

Blommor

4 000 kr

Fotograf

5 000 kr

Porslin

2 600 kr

Dryck

8 000 kr

Totalt

45 600 kr

Vi hjälper dig med koordinering

Boka kostnadsfritt rådgivningsmöte med oss

Välj tid och bestäm träff med oss för att se hur vi kan hjälpa dig.

Malin Sjöberg

Bröllopskoordinator

På Gillis Edman har vi lång erfarenhet av att ta hand om livets viktigaste händelser. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder utforma personliga bröllop och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se