Vad kostar - Gillis Edman Bröllop

Vad kostar ett bröllop?

Ett bröllop, litet eller stort, ska alltid göras med omsorg. Kostnaden hänger alltid på vad du vill lägga ner i "kundvagnen". Genom att göra mindre påkostade val kan ni spara pengar. Tar ni dessutom hjälp av nära och kära, kan ni kanske komma undan med en liten budget. Om ni däremot vill köpa in varor och tjänster, och låta andra göra allt jobb, får ni kanske spara ihop en större peng. I vilket fall som helst, kan det löna sig att anlita en bröllopskoordinator, som underlättar arbetet för er - och oftast ger er möjlighet till bättre ekonomisk planering.

Några exempel på bröllop

Inspirerande berättelser om riktiga brudpar och deras unika resor mot sin stora dag. Genom att utforska deras tillvägagångssätt och resultat, får ni insikt i olika sätt att förverkliga era egna bröllopsdrömmar. Vi inkluderar också prisexempel för att hjälpa er att föreställa er hur ni kan skapa en minnesvärd ceremoni inom er budget.

Hemligt bröllop

Upptäck spänningen och romantiken bakom vårt hemliga bröllop, där kärleken inom er blir till ett ögonblick av lycka. Läs mer om hur vi skapade en intim och minnesvärd ceremoni som hölls i massor av kärlek, som delades av bara de allra närmaste.

Litet bröllop

I denna intima och personliga händelse har brudparet och deras familj skapat magin själva, från inbjudningar till dekorationer och allt däremellan. Låt oss fördjupa oss i denna unika resa, där enkla detaljer och genuin kärlek förenas i en minnesvärd stund.

Stort bröllop

Välkommen till Det stora bröllopet - en händelse som omfamnar storheten och viktigheten av kärleken. Här samlas brudparet och deras vänner och familj i en atmosfär av generositet och glädje, där varje detalj är noggrant planerad för att skapa en minnesvärd dag i en avslappnad och festlig atmosfär.

Lyxigt bröllop

Steg in i en värld av överflöd och elegans, där kärleken firas i lyxens tecken. En spektakulär upplevelse som sätter standarden för extravagans och glamour.

Frågor och svar

Vanliga frågor om att planera bröllop

I vår samling av vanliga frågor om att planera bröllop hittar du vägledning och insikter som hjälper dig att navigera genom planeringsprocessen.

Hur gör man en bröllopsbudget?

Ett förslag är att först fundera på hur många ni vill bjuda, och sedan dela antalet gäster med ert totala kapital, för att på så vis få fram en kostnad för varje gäst. Summan ni får fram ger er en indikation på hur mycket ni har att röra er med. Vill ni bjuda 95 personer […]

Läs mer

Vad kostar en bröllopsfest?

Det är många moment som ingår i en bröllopsfest, flera roliga men ack så kostsamma budgetposter som trängs: mat, musik, dryck, transport, underhållning, personal, lokalhyra osv. Bröllopsfesten är den största utgiften under ett bröllop. Man kan ha hejdundrande bröllopsfester för båda stora och små plånböcker. Allt kan anpassas efter budget.

Läs mer

Vad är dyrast på ett bröllop?

Bröllopsfesten, mottagningen är vanligtvis den tyngsta budgetposten. Fotografering, kläder och smycken är också stora poster.

Läs mer

Hur gör man en bordsplacering?

Lägg gärna ned extra tid på bordsplaceringen, så höjer ni feststämningen direkt. Tänk på bra dynamik runt borden – meningen är att de som placeras bredvid varandra kan trivas och ha roligt tillsammans. Glöm inte heller, att vid hög ljudvolym är det nästan bara möjligt att prata med den som sitter närmast, inte tvärs över […]

Läs mer

Boka kostnadsfritt rådgivningsmöte med oss

Välj tid och bestäm träff med oss för att se hur vi kan hjälpa dig.

Malin Sjöberg

Bröllopskoordinator

På Gillis Edman har vi lång erfarenhet av att ta hand om livets viktigaste händelser. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder utforma personliga bröllop och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se