Ska du gå på begravning?

Föredrag - AnnaCarin - Gillis Edman Begravningsbyrå

Begravningar förr, nu och i framtiden

Med 20 år i begravningsbranschen har AnnaCarin Timgren mött många människor i sorg. Hon har funderat mycket över människors beteenden och behov av ritualer i samband med livets stora övergångar, och berättar om händelser som har format henne som människa.

Hon talar om förändringar i en relativt konservativ bransch. Hennes engagemang i frågor om allas lika värde har bland annat lett fram till att hon och alla hennes medarbetare har utbildat sig – en utbildning som lett till att Gillis Edman är den enda HBTQI-certifierade begravningsbyrån i Sverige. Såväl hennes praktiska ledarskap och beslut i det dagliga livet som hennes engagemang i samhället präglas av hennes övertygelse om människors lika värde.

Med värme och humor får åhöraren ta del av berättelser om människor hon mött under sina år som begravningssångerska och senare som begravningsentreprenör. Hon vågar sig också på en framtidsspaning…

”Redan din inledning om allas lika värde uppskattades mycket. Där slog du an tonen.”

”…hon talade på ett njutbart sätt även om det handlade om begravningar och var uppriktig i en positiv bemärkelse.”

”…utmärkta svar även på hur hon tog jobbet med hem i en positiv bemärkelse.”

”… mycket uppskattat föredrag som framfördes med en mild rättframhet.”

Kontakta oss

För bokning eller mer information, vänligen kontakta mig

Harriet Erlandsson

PR-ansvarig

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se