Ska du gå på begravning?

Föredrag - Gillis Edman - Gillis Edman Begravningsbyrå

Livet och döden går hand i hand

Sverige är ett öppet land där vi samtalar och diskuterar fritt om allt från kärlek till politik. Samtidigt har vi fortfarande svårt att tala om det som en gång för enar oss alla: döden.

Påverkar detta vårt sätt att leva och våra relationer? Kan vi bli stärkta av att våga tänka på och samtala om den? Detta och mycket annat pratar Gillis Edman om i sina inspirerande föreläsningar.

Gillis Edman har i fyrtio års tid mött människor i olika faser av sorg, genom sitt arbete i begravningsbranschen. Med humor och värme berättar han om gripande samtal och vikten av att aldrig huka för det svåra. Filosofiska reflektioner kring vad det är att vara människa, och hur födelsen, döden och kärleken har fängslat och fascinerat människor i alla tider både roar och berör. Han talar också om hur ”döden lär oss att leva” och att sorgen är det pris vi får betala för vår kärlek till en annan människa.

Ett föredrag med Gillis Edman lämnar ingen oberörd. På ett fängslande sätt delar han med sig av sin långa erfarenhet. Huvudbudskapet är att medvetenhet om alltings slut ökar värdet av nuet vi lever i: Memento Mori

Kontakta oss

För bokning eller mer information, vänligen kontakta mig

Harriet Erlandsson

PR-ansvarig

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se