Ska du gå på begravning?

Kyrkor för begravning - Gillis Edman Begravningsbyrå

Kyrkor för begravning i Bollebygd

När du planerarkyrka för begravning i och runt Bollebygd, har du många vackra alternativ. I Bollebygd med omnejd kommer du att hitta ett alternativ som passar just din bild av hur en begravning i Bollebygd ska se ut. Här visar vi några exempel på kyrkor att välja när du planerar begravning i Bollebygd. Att välja en kyrklig begravning i någon av Bollebygds kyrkor, innebär att begravningen sker i Svenska kyrkans ordning. Väljer du en borgerlig begravning i Bollebygd, kan du ofta välja något av kapellen i anslutning till kyrkorna eller någon annan plats i Bollebygd som du själv tycker passar bäst.

Kyrkor och kapell i Bollebygdsområdet

Populära kyrkor i Bollebygd

Den vita kyrkan i Bollebygd så som den står idag invigdes 1849 men genomgick en restaurering 1935. Kyrkan är pampig och stor, men upplevs ändå varm och inbjudande. Här ryms 450 personer.

I Bollebygds pastorat ingår även två andra kyrkor: Töllsjö kyrka (invigdes 1858) och den något mindre Olsfors kyrka (invigdes 1916).

Populära kapell i Bollebygd och Härryda

Andra kyrkor och kapell i Bollebygd och Härryda

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se