Ska du gå på begravning?

Kyrkor för begravning i Hovås - Gillis Edman Begravningsbyrå

Kyrkor för begravning i Hovås

När du söker efter en plats för begravning i eller i närheten av Hovås, har du flera vackra kyrkor att välja mellan.

Längst söderut finner du Billdals kyrka, denna moderna träkyrka i falurött trä byggd med inspiration från nationalromantiken. Själva kyrkorummet har en rundad form, som ger en känsla av samhörighet med alla besökare. Askims kyrka, som tronar på toppen av Skalldalsvägen i Hovås, är en klassisk, pampig kyrkobyggnad med plats för många. Längre norrut i Askim har du Mikaelskyrkan, där det låg en kyrkobyggnad redan på 1200-talet.

Populära kyrkor i Hovås

Kapell nära Hovås

Om ni väljer en borgerlig ceremoni finns ett kapell i närheten av Hovås, Ambjörnhagens ceremonilokal, som ligger i anslutning till Billdals begravningsplats. Många Hovåsbor väljer också något av kapellen på Västra kyrkogården i Göteborg, då det ligger bara några minuters bilväg från Hovås.

Fler platser nära Hovås

För dig som önskar en borgerlig begravning, finns det en mängd vackra platser i närheten av Hovås. Naturen, med hav och klippor, bjuder många möjligheter till en begravningsceremoni utomhus i närheten av Hovås.

Med närhet till Askimsviken kan vi erbjuda ceremonier på Hovås Kallbadhus och Hovås Golfklubb. För den som vill söka sig söderut från Hovås finns Blomstermåla och Säröhus i Särö.

Läs vidare

Våra begravningsentreprenörer i Hovåsområdet

Hos våra begravningsentreprenörer får du hjälp att ordna begravning i Hovås.

Vad kostar en begravning i Hovås

Begravningens utformning påverkar vad den kostar.

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se