Ska du gå på begravning?

Kyrkor för begravning - Gillis Edman Begravningsbyrå

Kyrkor för begravning i Mölnlycke och Härryda

I Mölnlycke med omnejd kommer du att hitta ett alternativ som passar just din bild av hur en begravning i Mölnlycke ska se ut. Här visar vi några exempel på kyrkor att välja när du planerar begravning i Mölnlycke. Att välja en kyrklig begravning i någon av Mölnlycke kyrkor, innebär att begravningen sker i Svenska kyrkans ordning. Väljer du en borgerlig begravning i Mölnlycke, kan du ofta välja något av kapellen i anslutning till kyrkorna eller någon annan plats i Mölnlycke som du själv tycker passar bäst.

Centralt i Mölnlycke

Populära kyrkor i Mölnlycke och Härryda

När du planerar en begravning i Mölnlycke med omnejd erbjuds olika alternativ. Råda kyrka är den kyrka som används mest i samband med begravningar i Svenska kyrkans ordning. Önskas en annan trosinriktning under begravningen finns frikyrkor och ceremonilokaler att tillgå i och runt Mölnlycke Centrum.

Här nedan hittar du beskrivningar av populära kyrkor i Mölnlycke med omnejd.

Populära kapell i Mölnlycke och Härryda

Gröenkapellet är en vacker, ljus och stillsam lokal för alla typer av ceremonier – från begravningar till bröllop. Den säregna och fina exteriören har lånat inspiration från båtskrov. Väl inne i kapellet har vi genom den generösa glasväggen nära kontakt med sjön och den rådande årstidens väderlek.

Fler platser i Härrydaområdet

Andra kyrkor och kapell i Härrydaområdet

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se