Ska du gå på begravning?

Föredrag - Bröllop - AnnaCarin - Gillis Edman Begravningsbyrå

Glädje och sorg under samma tak – ett hus för alla livets högtider

Hur tänker man som begravningsentreprenör om man startar bröllopsverksamhet? Denna och andra frågor kan du höra AnnaCarin Timgren, vd på Gillis Edman Begravning & Familjejuridik berätta om i ett av sina populära föredrag.

”Vi var först i Sverige med att HBTQI-certifiera vår verksamhet. Nu när vi kan erbjuda möjligheten att planera och genomföra ännu fler milstolpar i livet, har vi i praktiken startat en helt ny bransch."

Att skapa ett vackert arrangemang kring en av de viktigaste högtiderna – att ordna en begravningsceremoni till minne av en älskad människa – är något AnnaCarin och hennes kollegor på Gillis Edman sysslat med i nästan 40 år. Att planera och genomföra en dag då allt måste stämma: rätt lokal ska vara bokad, solister, blommor och mat måste vara beställda och på plats. Gästerna ska ha fått en inbjudan i god tid och välkomnas i rätt tid. Tillfället går inte i repris, och alla inblandade måste vara beredda att satsa allt. Inget får gå fel.

För oss är det självklart att ha ett totalt engagemang i uppdragsgivarens behov och önskemål kring begravningshögtiden. Och likhetstecknen är många när man jämför andra stora livsövergångar: dop, konfirmation, bröllop, pension. De här funderingarna har funnits hos entreprenören AnnaCarin Timgren i många år. Vikten av ritualer och behovet av struktur och ordning kring arrangemangen liknar varandra i stort som smått. När frågan om hjälp med bröllopsplanering kom från kunder på begravningsbyrån togs beslut om att starta verksamhet med att också arrangera bröllop.

Kontakta oss

För föredragsbokningar kontakta mig så hjälper jag er.

Harriet Erlandsson

PR-ansvarig

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se