Ska du gå på begravning?

Vad kostar vanligtvis en begravning? - Gillis Edman Begravningsbyrå

Vad kostar vanligtvis en begravning?

Det är svårt att uppge ett exakt belopp för vad en begravning kostar, därför att kostnaden beror på vilka val du gör. Vi kan arrangera en enkel begravning för det belopp som kommuner bistår med om dödsboet saknar pengar. En exklusiv och påkostad begravning kostar förstås mer. Du får alltid godkänna en preliminär prisspecifikation vid vårt första möte innan vi går vidare. För att se ett prisexempel på just det du önskar, starta begravningsplaneraren här nedan.

Relaterade frågor

När ska begravningen betalas?

Fakturan skickas ut efter att begravningen ägt rum. Förfallodagen för inbetalningen är 10 dagar.

Läs mer

Vem betalar begravningen?

Begravningen betalas av dödsboet, alltså med de pengar som lämnats kvar efter en avliden. Om dödsboet inte har tillräckliga medel för att betala begravningen är det beställaren, den som har undertecknat begravningsuppdraget, som är ansvarig att betala.

Läs mer

Vad kostar en begravningskista?

Kostnaden för den enklaste kistan i spån är 6 495 kr och vår mest exklusiva kista kostar 29 390 kr. Vi hjälper dig att hitta den kista som blir bäst. På våra kontor har du också möjlighet att se och känna på de olika kistorna vi erbjuder.

Läs mer

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se