Ska du gå på begravning?

Hur väljer vi symbol till annonsen? - Gillis Edman Begravningsbyrå

Hur väljer vi symbol till annonsen?

Som ensam begravningsbyrå erbjuder vi exklusiv tillgång till handmålade symboler i akvarellfärg. Många teman finns representerade. Symbolen i dödsannonsen kan vara något som låg varmt om hjärtat hos den avlidne, såsom ett djur, en organisation eller ett fotbollslag. Man kan också tänka på den som en vacker utsmyckning som harmonierar med annonsen i övrigt.

Relaterade frågor

Får vi lov att använda en logotyp från ett förbund eller ett företag som symbol till dödsannonsen?

Vanligtvis är det inga problem att använda logotyper. Vi måste dock söka tillstånd från förbundet eller företaget innan vi kan godkänna det för tryck.

Läs mer

Hur lång tid efter dödsfallet ska dödsannonsen vara i tryck?

Det finns ingen speciell regel för när dödsannonsen ska gå i tryck. Men det underlättar naturligtvis för alla som önskar närvara att känna till tiden för begravningen med viss framförhållning. Om begravningen hålls i kretsen av de närmaste finns också möjligheten att vänta med dödsannonsen tills efter begravningen har ägt rum.

Läs mer

Hur många dagar i förväg måste annonsen beställas?

Generellt sett behöver vi ett godkännande av annonsen minst två arbetsdagar före införandet. Fråga din begravningsentreprenör för exakt tid.

Läs mer

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@gillisedman.se